sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Kisoissa Lystin kanssa

Kisaviikonloppu jatkui Lystin kanssa.

A-rata oli Nybergin tuomaroima, mutta rata Anders Virtasen jäljiltä. Heti kolmannen esteen jälkeen ohjasin Lystin väärään putkeen. Myöhemmin kaahotin mennä liikaa edellä, jolloin Lysti osui hypyn siivekkeeseen ja tiputti riman. Kontaktit se otti hyvin.

B-radalle taoin mieleeni, että pidän Lystin kontaktissa ja ollaan radalla yhteistyössä. Se sujui hyvin ja tehtiin 0 vähän kökköohjauksella, kun varmistin nollaa. Slalomia en ole ikinä niin kummallisesti ohjannut. Yllätykseksni sijoitumme silti neljänsiksi, koirakoita oli noin 35. 

C-radalla oli hankala kohta: slalomiin meno just ennen putkea. Vaikka kuinka jarrutin ja hoin Lystin nimeä, se painui putkeen. Muita virheitä radalla ei olisi tullutkaan.

SM-nollista puuttuu nyt yksi, joten kökköohjauksia on luvassa lisää. Olisi niin kiva päästä luukuttamaan ja vetämään riskillä Lystin kanssa. Meillä menee nyt sekunteja varmistelevan ohjauksen vuoksi.

Pitää vielä lisätä, että Lystin keinu oli hyvä! Se ei enää hyppää siltä pois kiireisesti, vaan odottaa vapautustani. Kepeille uskalsin ohjata vihdoin kisoissakin pakkovalssilla, toimi. :)

Ei kommentteja: