tiistai 1. lokakuuta 2013

Vieheleikki, puuagility ja kaukot

Eilen kävin vieheleikittämässä Lykyn. Minuun jotenkin uppoaa se, että koira saa itse valita miten saalistaa, kiskoo ja ravistelee. Toivon edelleen, että leikitys nollaa kaikki ne kerrat, jolloin se on joutunut luopumaan lelustaan kesken kaiken. Ainakin Lykky vaikuttaa kylläiseltä leikityksen jälkeen. Olen ikuisesti kiitollinen Marialle leikin opettamisesta. 

Illalla tarjosin Lystille laatuaikaa. Täällä on syrjäinen niitty, johon on istutettu puita. Harrastimme agilitya. Tein valsseja, takaakiertoja, poispäinkäännöksiä ja päällejuoksuja. On muuten oiva konsti treenata kaukaa takaakiertoja. Lysti syttyi tosissaan!

Tänään testasin Lykyn kaukot ilman harjanvartta. Koira suoritti ne paikoillaan eikä äimistellyt yhtään puun puuttumista. Pääsin 4 metriin. Vielä olisi metri, mutta koetta ajatellen yritän ylitreenata ekstramatkaa.

Laitan loppuun Lykystä pentukuvan, kun ei nyt tuoreitakaan kuvia ole.

Lykky 2 kk

2 kommenttia:

Sarianne kirjoitti...

Me tehtiin vanhassa asuinpaikassa usein puuagilitya Aksun kanssa. Aksu osaakin tehdä takaakierrot myös radalla tosi kaukaa tarvittaessa. Pitäisikin varmaan treenata Jäynänkin kanssa näitä. Tosin tässä ihan lähellä ei ole mitään hyvää puistikkoa, jossa treenata. :/

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Hiivi pimeällä kierrättämään valopylväitä. :)