sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Eipä näpit jäädy

Aamulla oli lunta maassa, suli vesisateen myötä.

Lykyn kanssa kahdestaan metsäkävelyllä oli taas esineruudun paikka. Ensin kätkin narupallon ja koska palautus oli humputtelua ympäri metsää, piilotin seuraavaksi hanskani. Se tuli paremmin kohti, koska narupallopalkka oli minulla. Tajusin taas, että on jäänyt pidemmästä matkasta haun luovutukset, muistanpa treenata niitäkin.

Lystin kanssa kävin myös metsässä. On se vaan helppo ystävä. :) 

Kotona saivat molemmat harjoitella paikkaistumisia. Menen keittiön seinän taakse piiloon.

Illemmalla uhmasin lotisevaa vesisadetta ja ajoin Lykyn kanssa agi-hallille. Siellä oli porukkaa, joten otin hyppy-ohjausharjoitukset kentällä, rimat oli 10 cm:ssä. Takaakierrot molempiin suuntiin ok. Sylkkäriä harjoittelin pelkällä namilla, siinä on nyt joku jumi. Tätä pitäisi harjoitella Lystinkin kanssa, ihan unholaan jäänyt ohjaus.

Uusi juttu eli vastakkaiseen käteen otto ja pyöritys, vekkaus, sen sijaan sujui kuin luonnostaan. Tässäkin oli vasempaan kääntyminen hankalaa, ehkä siksi että lähtö oli oikealta puoleltani. Sen verran on tottisteltu, että koiralle on vasen puoli tutumpi?

Hallissa oli valmiiksi U-putki. Pimeä putkikulma löytyi molempiin suuntiin. Uutena oli putkesta taaksepäin kääntyminen. Kun koira näki palkan viennin, meinasi putken kulku välistä unohtua. :) Skarppasin itse putkelle viennissä ja sitten sujui. Hallissa on käyty kerran aiemmin. On Lykky vaan helppo, humputti ympäriinsä lelu suussaan mitään pelkäämättä.

Ei kommentteja: