maanantai 28. marraskuuta 2011

Valkeus

Lunta on maassa ja just sen verran pakkasta, että ei sula. :)

Lykky pääsi taas aksaamaan. Ajattelin, että peräkkäisten päivien treeni tekisi hyvää. Ainakin se eilen oli mukavan raukea treenin jälkeen. ;) Mutkaputkella harjoittelimme pimeää putkikulmaa ja putkelta taaksepäin kääntymistä.

Hyppyihin en laittanut nyt rimoja lainkaan. Takaakierrot sujuivat molempiin suuntiin varman tuntuisesti. Uutena harjoittelimme twistit perään 2-3 x molempiin suuntiin. Tämä on jotenkin luontaista Lykylle. Hyppy-putki-kombinaatio oli "ratana".

Lopuksi bongasin uuden hajoavan renkaan hallin nurkasta. Sain seuran ylipuhuttua sen hankintaan, joten pitihän se testata. Babyrengas on hypätty viimeksi elokuun kurssilla. Renkaan saa n. 10 cm korkeudelle maasta. Jätin syötävää houkuttimeksi. Lykky olisi ensin sujahtanut ohi, mutta olin tarkkana. Tämän jälkeen se hyppäsi noin 3 toistoa per puoli. Narupallo oli enimmäkseen palkkana ja hyvin näyttää pentunen palkkautuvan.

Lystin kanssa kävimme metsäkävelyllä. Se sai tasapainoilla lyhyellä laudalla, joka on vähän vääntynyt. On siksi epävarma alusta, mutta sitkeästi ja oma-aloitteisesti tyttö siinä taiteilee "katsos minä olen täällä taas ja osaan näin kääntyäkin". Tekee hyvää pikkulihaksille, tasapainolle ja alustaepävarmuudelle. Lykyn kanssa treenataan vähän alkeisempia liikkeitä.

Ei kommentteja: