sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Kisoissa

Melkorantaa ei tavoitettu, mutta kiitos Laura kuvaamisesta ja koirasta. ;) 

Ensin oli Lystin vuoro. Lähdössä se tulee perääni, mutta en jaksa asiasta liikuttua, kunhan ei hypyn yli tule tai käynnistä kelloa kuonollaan (mikä ei enää montaa senttiä vaadi). Valssini ovat kamalan myöhässä ja koiran reitit levahtavat sen vuoksi. Pujottelu ja kontaktit ok. Keinulla Lystille tulee turhan kiire. Ennen A:ta hylkäys, koska en ehtinyt tyrkätä koirulia takaakiertoon. Silti: In Finland we call this hyvä fiilinki. Kameran tarkennus oli jymähtänyt, mutta selvää saa tarpeeksi:Sitten on Luksin vuoro. Sillä oli kovasti alkuun asiaa ja ohjaamisessa oli haasteensa. Yhteistyön rajoja hipoen pysyttiin reitillä, joten tuloksena 0! 


Rata vaihtui ja taas oli Lystin aika. Tällä videolla näkyy hyvin millainen koira on ennen lähtöä. Joku on taas myöhässä ohjauksessaan. Tuo muuri oli oikeasti hankala, ei edes rinnakkain edellisen hypyn kanssa. Lysti teki vähän säikähtäneen oloisen lentokeinun ja sen jälkeisen hypyn sohin koiran riman väärälle puolelle eli hylkäys. Lopun välistävedoissa sählinkiä myös. Iloisesti maaliin kuitenkin. Keinu kaipaa nyt toistoja, ei sitä olla noin kuukauteen tehtykään juoksutauon takia. Pöh minä.Luksi oli seuraavana. Ensimmäisen radan kiihtymys lisi, vieraskoreus oli kadonnut, koira ponkaisi A:n alastulon yli omalle radalleen. Keskeytin. Luksi oli joka tapauksessa palkintomakkaransa ansainnut tältä päivältä. :)

Ensi yö on jännä. Lysti sai kisoissa broileria makupalana ja illalla kalkkunaa. Hirmu fiksua kokeilla kahta lintua kerrallaan, mutta kisoihin en vielä kalkkunaa taikonut ja en voinut sille taskusta lusikoida pelkkää riisiä. Broileriallergiateorian perusteella sille olisi pitänyt kokeilla ankkaa. Tähän väliin olen toivorikkaana kehitellyt kesäkurpitsa on syy -teorian, jonka mukaisesti broileri (ja kalkkuna) voisi käydä. Toistaiseksi koira on levollinen, mutta ei olisi ensimmäinen kerta, kun rapsuti-rapsuti-levottomat tassut alkavat käydä parketilla. MUTTA jos mitään oireita ei tule, iso huokaus pääsee ja ostan kokonaisen kiitoskalkkunan.

5 kommenttia:

laura kirjoitti...

Tuliko kiitoskalkkuna?

Pistä vaan se luksin vika video kanssa esille, mun mielestä se ei ole millään tapaa ohjaajan moka, että toi elukka laittaa korvat kiinni ja sitten mennään... "putkeenputkeenvähäsiistiäohosuutuiksää"!

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Toistaiseksi taidan päästä ostamaan kiitoskalkkunan. :) En vielä uskalla huokaista.

Muutan Sen Videon asetukset, varto hetki.

Sarianne kirjoitti...

Ole hyvä http://www.niittipantanaulakossa.net/2012/09/liebster-kiertamaan.html

(anteeksi)

E kirjoitti...

Odotan mielenkiinnolla pätkää, jossa näkyy kuinka töppösen mielestä rata olisi pitänyt olla :-) Ihme, että pysyi radalla ekan kisan, hyvä Eeva!

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Voihan ryökäle, Sarianne. :P

E, annoin Lauralle linkin Luksin 2. rataan. Siihen kuului Luksin mielestä U-putken läpi juoksemista. :D Eka radalla se oli yhtä räyhä kuin Lysti joskus, en oikeasti ajatellut että olisi lähtenyt litomaan minnekään (radan ulkopuolelle).