maanantai 17. syyskuuta 2012

Se ilme

Miltei ilmoitin Lykyn ensi viikonloppuna pidettäviin agilitykisoihin. Viime hetkellä tunsin epävarmuuden aallon kuohuvan ylitseni ja peruin aikeeni. Lykky tuntuu teknisesti valmiimmalta kuin Lysti startatessaan, mutta yleisvarmuus puuttuu. Tuleeko sellaista kisaamatta? Ehkä lokakuussa on h-hetki.

Kontaktien ylösmenoilla on edistytty, kosketusalustaa ei enää ole. Alastulon koira juoksee, jos en käske pysähtyä. Tein tästä päivästä videokoosteen: *KLIK*

Tässä *kliksistä* on hetki jäähdyttelyä ennen loppuveryttelyä, jolla Lykky ei taaskaan irrottanut otettaan rakkaasta purutyynystään. Mutta mikä parasta - Lykylläkin olen nähnyt Sen ilmeen treenin päätyttyä. Sama mikä Lystillä, iloinen "enkö ollutkin hyvä?" Ei sen parempaa palautetta ole. :)

Olen tehnyt uuden aluevaltauksen. Vedän agilityssa pientä penturyhmää. Olen yllättynyt, miten kivalta tuntuu opettaa toisia ja nähdä pentujen hoksaavan. 

4 kommenttia:

Sarianne kirjoitti...

Lykky on ihan tosi taitava! :O Se muuten näyttää pienemmältä nykyään. Olettaisin sen johtuvan jonkinsortin aikuistumisesta: ei ole enää pelkkää kilometrikoipea ja näyttää siksi ikäänkuin matalammalta :)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Se on oikeasti sopusuhtaisempi. Tänään se näytti jopa matalajalkaiselta hetken. (Katsoin yläviistosta.)

Maalela kirjoitti...

Agivideo oli hauska, kyllä se jopa näytti hauskalta :D

Ihana rauhottumisvideo, lelu suussa läähätetään :D

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Kiitos!

Mulle tuli Benny Hill -show mieleeni, kun katsoin peräkanaa juoksemista puomiharjoituksen aikana. :)

Lykyllä on nyt saalisvietti voimistunut, erityisesti kanto/rauhavaihe on vahvistunut.