lauantai 21. huhtikuuta 2012

Lisää Linnaa

Lykyn kanssa pääsimme avaamaan tämän päivän. Onneksi olimme mölliryhmässä, joten rataa ei edes opeteltu vaan keskustelimme alkuun nuoren koiran kouluttamisesta ja sitten rustattiin harjoitukset koirakon tason mukaisesti. Kontakteille tuli muutama uusi vinkki. Lisäksi sain rauhan A:n suhteen. Lykky on vielä sen verran honkkeli, joten mitään kiirettä ei ole.

Harjoittelimme pitäjän ja palkkaajan avulla Lykyn kanssa perusohjausta: suoraa hyppyä, tavallista kääntymistä, valssia, takanaleikkausta ja putkea niin että liikuin itse ja lähdin eri asemista. Jatkoa varten saatiin myös neuvoja, joita kaipasin. Välillä pari hyppyä - jaakotus ym. kuviot on aika iso kuilu, eikä minulla ole muistissa miten Lystin kanssa on aikoinaan tehty. Huomasin nyt monta sellaista juttua, joita voin Lystinkin kanssa treenata.

Lykky oli kiltisti, antoi pitäjän pitää itseään, saalisti lelua, oivalsi ja kehittyi harjoitusten myötä. Huvittavana esimerkkinä mainittakoon, että koira yritti napata narupallon estejohteen lautojen välistä, kunnes antautui kiertämään hypyn kautta. :D 

Treenin jälkeen oli aika kuraiset fiilikset:


2 kommenttia:

Sarianne kirjoitti...

Ilahduttavaa nähdä, etten ole treenien jälkeen ainoa, joka näyttää siltä, että olisi itsekin kierinyt mutaisella kentällä! (kerran tosin kisoissa kompastuin ja tosiaan kierähdin mutaisella kentällä. Huikea fiilis)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Tuossa tilassa on tosiaan jotakin vapauttavaa. :)