sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Kosketusalusta ja muita kotkotuksia

Ajoin molempien kanssa agilityhallille. Lysti saa huilia vielä tämän päivän perjantaisen käsittelyn jäljiltä, joten otin sen vain metsäiselle alku- ja loppu-ulkoilutukselle Lykyn kanssa. Virtaahan siinä olisi ollut eikä käsittänyt, miksei päässyt treenattavaksi.

Lykylle tein ensin hyppytekniikkaa, taipumisharjoituksista rinkulaa. Hyvin sujui molempiin suuntiin. Lykky hakee hypyt, taipuu ja pysyy keskilinjalla. Vaihdoin valssilla välillä suuntaa, nätisti sujui sekin.

Seuraavaksi harjoittelin kosketusalustan kera ylösmenokontaktia. Lykky on valitettavasti unohtanut kosketusalustan merkityksen ylösmenoilla. Maassa olevan kosketusalustan se täppää innoissaan. Teen tätä nyt kuurin ja jos ei auta, yritän jatkossa jotenkin rytmittää ylösmenot. Reagoihan koira rytmitykseen suorillakin. Alastuloissa ei ollut valittamista.

Hallissa oli vielä rata, jota tehtiin torstaina pätkissä. Tein sen nyt kokonaan. Lykky on kyllä ihana! Yksi kohta otettiin muutamaan kertaan. En ehtinyt kunnolla takaakiertoon, sen vuoksi. 

Muuten viikonloppu on kulunut agilityn MM-karsintojen livestreamia katsoessa. Juu ja talkoilin tänään, olin palveluskoirayhdistyksen henkilöryhmässä. Onpa sekin velvollisuus suoritettu, vaikkei se velvollisuudelta tuntunut, kun samalla sain seurata koirakoita.

Lysti möllikisoissa, (c) Hanna Perämäki

Ei kommentteja: